Artiestenburo Kas
Uw buro voor top entertainment
Oudebildtdijk 961 9075 NH Westhoek
Telefoon 06-15170888
Info@artiestenburokas.nl.
Kvk 010 90273
Beginpagina.

Feestband.

Orkest 50+.

Rintje Kas.

Wiko's jubileum.

Contakt & info .

Het in Friesland wereldberoemde dans- en stemmingsorkest De Wiko's uit Menaldum bestaat veertig jaar.

De Wiko's zijn daarmee wel zo'n beetje het langst bestaande orkest in Friesland. Met name in de jaren '70 en '80 vierden de Wiko's grote successen en waren zij op vele kermissen en andere evenementen een top attractie. Hits als "Op het perron", "Vlucht 1203", "Achter mijn bakkie", "It Bûthúsbankje", "Tussen 't Fliet en Swarte Haan", "Hoantsje op de toer" en vele anderen worden nog regelmatig op de radio gedraaid en… meegezongen door de luisteraars.
Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 november 2009 werden er jubileum concerten gehouden in het Multi Functioneel Centrum "Ons Huis" te St. Annaparochie. Het was één grote Wiko's reünie. Veel oud leden van het orkest werkten mee aan de 3 jubileum concerten. Geert van der Ven, Aafke Visser, Hepie Hiemstra, Marjan Giessing, Auke de Vries, Sijmen Kromkamp en Wietske Tjoelker zorgden nog 3 keer voor die unieke Wiko's sound. Uiteraard maakten de huidige Wiko's leden Kobus Algra (al veertig jaar de constante factor van het orkest) en Sybe Krol ook deel uit van deze bijzondere happening.

Speciale gasten waren Jan de Haan (de Friese Paul de Leeuw, deze keer in een heel bijzondere creatie) en Griet Wiersma. De muzikale begeleiding is in handen van de Wiko's Jubileum Band (voorheen Lays). Productie en presentatie: Geert van Tuinen.

Prijs op aanvraag.

 

Nu te boeken